♛ Nyármarasztaló piknik és Astanga Jóga

Monday  20 August  2018  11:00 AM    Monday  20 August  2018 2:00 PM
Save (1) Saved (2)
Last update 21/08/2018
  1214

MARGITSZIGETI JÓGA TÉLEN IS? IGEN!
http://www.margitszigetijoga.hu/telenis/

Várunk Benneteket szeretettel egy vidám jógaórára! Fókuszban a jókedv és a kikapcsolódás! Könnyed, laza gyakorlás lesz, utána piknik! ;)

Hozzatok valami vegetáriánus / vegán rágcsálnivalót, sütit vagy gyümölcsöt, amit szívesen elfogyasztanátok a többiekkel közösen az óra után.

Innen meríthettek inspirációt:
HÉTVÉGI VEGÁN ÉS GLUTÉNMENTES LEKVÁROS SÜTEMÉNY
http://www.margitszigetijoga.hu/glutenmentesedesseg.html

Szeretettel várunk Mindenkit!
Vajon melyik ismerősöd szeretne veled tartani? Hívd meg őket!
------- TEHÁT ----
11:00-től Astanga jóga - (esetleg teljes) első sorozat
12:30-tól Piknik ♛♛♛

[TOVÁBBI ESEMÉNYEINK]
https://www.facebook.com/margitszigetijoga.hu/events
KATTINTS A FELIRATKOZÁS GOMBRA!

Hétköznap is tartuk jógaórákat!
[ÓRAREND]
http://www.margitszigetijoga.hu/orarend

Szeretettel várunk Mindenkit minden vasárnap 11:00-től, a szokott helyünkön!
[TÉRKÉP & RÉSZLETEK]
http://www.margitszigetijoga.hu/astanga.html

[HOZZÁJÁRULÁS]
Az órák adományosak - ez azt jelenti, hogy annyiba kerül, amennyit bárhol kifizetnél egy jógaóráért - és regisztrációhoz kötöttek. Amikor először jössz, a helyszínen ki kell töltened egy regisztrációs űrlapot. Ezt online is megteheted!
[Regisztráció]
http://vip.margitszigetijoga.hu/start=astanga

Kérünk, hogy érkezz időben! Köszönjük.

Eső esetén az óra elmarad. Erről fb zárt csoportunkban küldünk információt, legkésőbb az órakezdés előtt 1-2 órával.
[FB ZÁRT CSOPORT]
https://www.facebook.com/groups/margitszigetijoga/

[TUDNIVALÓK, HA ELŐSZÖR JÖSSZ...]
Hozz magaddal valamit, amit le tudsz teríteni a fűre, magad alá, pl. jógamatrac, pokróc, törölköző. Legyen nálad víz, elég egy kulacs is, amit meg tudsz tölteni a közeli ivókútnál. Hozhatsz magaddal némi elemózsiát is, pl. gyümölcsöt, vagy valami könnyű, hideg élelmet, amit jógázás után jólesik majd elfogyasztani. Óra után általában piknikezni, beszélgetni szoktunk. Ami még fontos, hogy jógázás előtt lehetőleg 3-4 órával már ne egyél. Váltóruha nem szükséges, elég ha rétegesen öltözöl, de ha mégis nagyon megizzadsz a végére, és át szeretnél öltözni, van a közelben szabadtéri wc. Az órán saját felelősségre veszel részt! Szabadtéri program lévén, esetleg észrevétlenül megfázhatsz, erős napsütés esetén leéghetsz, napszúrást kaphatsz, ezért fokozottan figyelj magadra! Érkezz időben, hogy a bemelegítésről ne maradj le! A következő óra beharangozásához fényképeket szoktunk készíteni, ezért az órán való részvételeddel automatikusan hozzájárulsz a fotók felhasználásához.

[WE LOVE BUDAPEST ÍRTA RÓLUNK]
Bármikor is jönne rátok a jógázhatnék, a Margitszigeti Nagyrétre szinte akármikor kilátogathattok, itt ugyanis a hét majd’ minden napján tartanak jógaórát. A választék gyakorlatilag olyan sokrétű, mint akármelyik stúdióban, azzal a különbséggel, hogy a madárcsicsergés nem magnóról szól. Az időpontok és a személyes igények függvényében mindenki eldöntheti, hogy nyújtósabb jin jógán, a kötött sorozatból álló astangán, vinyasza flown vagy erősítő jógán szeretne részt venni, de tartanak kimondottan kezdőknek szóló órát is. A gyakorlások nagy része délután zajlik, így munka vagy suli után bőven belefér, hogy kiugorjunk a szigetre és levezessük a napi stresszt. A részvétel becsületkasszás alapon működik, kivéve a workshopok és tanfolyamok esetében, melyek nagy részét amúgy is beltéri helyeken tartják. Az első alkalommal regisztrálni kell, de ezt követően akármikor részt vehettek az órákon előzetes bejelentkezés nélkül.

yoga vegetarian
Nearby hotels and apartments
Margitszigeti JÓGA
Budapest, 1138, Hungary