ORGANISERA DIG! Introkurs till Fältbiologerna

Saturday  29 November  2014  10:00 AM    Saturday  29 November  2014 6:00 PM
Save (8) Saved (9)
Last update 19/05/2015
  1

-- OBS! Vi har nu 15 st anmälda till Skånekursen, så skynda på och anmäl dig redan idag ---

VAD?
Organisera dig - gå en kurs! Du behövs ute i naturen och inne i miljödebatten. Nu anordnar vi två introkurser om hur du kan aktivera dig i Fältbiologerna och i miljörörelsen, som framförallt riktar sig till nya medlemmar.

VAR?
Kurserna går av stapeln lördag den 29 november i Naturskyddsföreningens lokaler i Lund och i Studiefrämjandets lokaler i Norrköping.

HUR?
Vi går igenom hur vi kan samla kunskap om natur och miljö, skapa aktiviteter, påverka makthavare samt hur Fältbiologerna funkar. Du får konkreta verktyg för att lyckas bättre med att organisera dig för frågor du tror på - förhoppningsvis bjuder dagen även på en stor dos inspiration, pepp och nya vänner. Schemat är under bearbetning men det vi kan avslöja redan nu är att vi kommer blanda föreläsningar med praktiska moment.

VEM?
Just de här kurserna vänder sig särskilt till dig som är ny medlem eller inte varit med så mycket i Fältbiologerna tidigare. Fältbiologerna betalar ut reseersättning, så om du bor på annan ort i landet är du ändå varmt välkommen!

Kursen är gratis, vi bjuder på lunch, middag och du får reseersättning för att komma - det finns inga anledningar till att inte anmäla dig genast!

ANMÄLAN
Du anmäler dig genom att skicka ett sms eller mejl innehållande följande: Namn, telefonnummer, mailadress, eventuella allergier eller matpreferenser. Kommer du långväga ifrån och behöver en sängplats, kan vi ordna det - men hör gärna av dig till oss i god tid i så fall.

Lund:
Anmälan görs till Sara:
0734-237950, sara.vikstrom.olsson@faltbiologerna.se

Norrköping:
Anmälan görs till Josefin:
073-0866380, josefin.arevall@faltbiologerna.se

----

Vi ses!

www.faltbiologerna.se
facebook.com/faltbiologerna
twitter.com/faltbiologerna

food courses ska conventions