`Ero sa ovoga svijeta` Nova izvedba

Saturday  23 March  2019  9:00 PM    Saturday  23 March  2019 10:30 PM
Save Saved
Last update 24/03/2019
  146

Nova izvedba predstave, subota 23.3. u 21:00 h, dvorana Lora.
Info i rezervacije u inbox!
Svega nekoliko dana bilo je potrebno da se rasproda premijera komedije "Eo s ovoga svijeta" legendarnog glumca i autora Željka Ninčića još legendarnije predstave "Audicija".
Nezaboravnu popularnost njegovih likova Marinka Ćutuka i Veselog kod splitske publike dokazuje činjenica da su karte za ovu hit komediju planule u vrlo kratkom roku a kako i ne bi kad su ovi likovi u više od 30 godina od njihovog prvog pojavljivanja nasmijali preko 2 milijuna gledatelja.
Podsjetimo, 23. ožujka Željko Ninčić u Split stiže kao Marinko Ćutuk (Ero s ovoga svijeta) i kao Veseli (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije, s najnovijom predstavom 'Ero sa ovoga svijeta'.
Koje su najnovije kletve, što ga danas čini 'neuroznim' i 'čami li još uvijek čekajući' saznat ćemo od Marinka, dok će nas Veseli provesti kroz svoje komične pustolovine u BiH i dijaspori nakon što nije primljen na audiciji.
Da veliki broj obožavatelja sarajevske škole glume ne bi ostao razočaran dodana je nova izvedba 23. ožujka u 21 sat.
Svoje ulaznice možete nabaviti na blagajni dvorane Lora od ponedjeljka, 18. ožujka, u radnom vremenu od 15 do 19 i online u sustavu croatia-tickets.com
Informacije i rezervacije na 091 972 0540 & FB Amadeus events.

Nearby hotels and apartments
Restoran Poljud
Grad Split, Hrvatska
Restoran Poljud
Grad Split, Hrvatska