Ero sa ovoga svijeta

Saturday  23 March  2019  7:30 PM    Sunday  24 March  2019 9:00 PM
Save Saved
Last update 25/03/2019
  305

Subota, 23.3. u 19:30 h, dvorana Lora.
Info i rezervacije u inbox!
Cijena ulaznice 70 kn
Prodaja ulaznica od 18.3. u Lori, radno vrijeme od 15-19 h.
Online: croatia-tickets.com
Nema osobe u regiji koja se 80-ih godina nije smijala recitirajući dosjetke Marinka Ćutuka iz legendarne "Audicije" o monologu il recitaciji tužne priče o "Keruši i njenih sedam malih kučića" il one svima znane “Ja čet’ri sata čamim čekajući k’o budala…”.
Iza ovih riječi stoji Željko Ninčić, koautor prve i jedini autor kasnijih legendarnih "Audicija", koje je kroz sve ove godine pogledalo više od 2.5 milijuna gledatelja a samo u dvorani KD Vatroslav Lisinski predstava je rasprodana čak 40 puta.
Za ove predstave na kupnju ulaznica čekalo se satima u redu pred blagajnom, a generacije i generacije ljudi njegovi tekstovi nasmijali su do suza.
O fenomenu ovih predstava svjedoče i videozapisi na You-tube kanalu koji bilježe milijunske posjete isječcima s predstava koje već 30 godina neprekidno pune dvorane.
Premijerno, 23. ožujka, Željko Ninčić u Split stiže kao Marinko Ćutuk (Ero s ovoga svijeta) i Veseli (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije, s najnovijom predstavom "Ero sa ovoga svijeta".
Koje su najnovije kletve, što ga danas čini neuroznim i čami li još uvijek čekajući saznat ćemo od Marinka dok će nas Veseli provesti kroz svoje komične pustolovine u BiH i dijaspori nakon što nije primljen na audiciji.
"Ero sa ovoga svijeta" urnebesna je komedija prepoznatljivog rukopisa Željka Ninčića koja će, vjerujemo, do suza nasmijati kako staru tako i neku novu publiku.
"Glumiti u Splitu je oduvijek bio veliki zalogaj, ali pokazalo se kroz sve ove godine i veliko zadovoljstvo. Jako me veseli što imam priliku ponovo posjetiti "najlipši grad na svitu" te mojoj vjernoj publici pružiti večer smijeha koji nam je svima toliko potreban. Dođite i uživajte jer Veseli i Marinko samo su večeras u Vašem gradu!" - Željko Ninčić

food
Nearby hotels and apartments
Restoran Poljud
Grad Split, Hrvatska