Share
Information
Other

Pub Connect – Bitola
An ideal place to relax and enjoy a drink,
outstanding food and evenings filled with music
that captures the intimate ambiance.
Нашата гордост –Pub Connect е отворен 2015 година, исто така сместени во Комплексот Кеопс, создаден за да се заокружи брендот Connect. Создадовме место каде што ќе уживате со вашите пријатели во прекрасна храна, пијалок, опуштена атмосфера создадена од страна на грижливиот персонал.

ПРОСЛАВИ - Доколку имате посебна желба за мени по ваш вкус (надвор од нашата стандардна понуда) , нашиот тим Ви стои на располагање за модификација и дополнување на менијата...

КОКТЕЛИ - Посакувате Вашата коктел-забава да биде успешна и по сите стандарди, а вашите гости да бидат задоволни од услугата, храната и забавата... повелете во Pub Connect. Нашиот тим Ви стои на располагање за организацијата на коктелот да помине во најдобар ред...

СВАДВЕНИ ВЕСЕЛБИ - Со одличниот простор и ресторан за 250 лица и одличната понуда на свадбени менија, единствено што треба да се грижите се вашите покани и добро да се одморите пред големиот ден... Доколку имате потреба од помош при изборот на храна, музика, фотограф, камерман лимузина или други услуги нашиот тим Ви стои на располагање...

Поминете незаборавни моменти заедно со нас...

Вашето ново Битолско место ,

за гурманите убава храна, за џумбушлиите пријатна музика.Pub Connect е отворен Мај 2015 година со капацитет за 250 гости.

Лоциран во новиот дел на Битола во трговскиот центар Кеопс .

Pub Connect - Кеопс Центар.

Секоја Недела Наш предлог за Вас
-Појадок
-Ручек
-Вечера
Секој Викенд - музика во живо
Организирање на ваште свечености
Кетеринг - комплетна услуга
Испорака до вашиот дом
Приватен бесплатен паркинг
Бесплатен WI-FI.

Contacts