Share
Information
Place

Salsa Rebels nu e doar o scoala de dans din Timisoara, este o familie entuziasta, unde fiecare este incurajat sa isi descopere si sa-si urmeze pasiunea!
La putin timp dupa ce am descoperit salsa si dansurile latino (bachata, cha cha, kizomba- dans angolez), am devenit constienti ca ne-a fost oferit un mare dar!
Incepand cu anul 2015 am decis sa impartasim acest dar cu lumea intreaga si sa ajutam cat mai multa lume sa isi descopere si dezvolte pasiunea! Astfel s-a nascut scoala noastra de salsa din Timisoara!
De atunci, in fiecare saptamana, dansam, zambim, ne distram si invatam lucruri noi alaturi de cursantii nostri exceptionali!
Cursurile scolii sunt organizate pe 3 niveluri - incepatori in fiecare marti si joi de la ora 19.00, improvers (4-6 luni experienta) - in fiecare marti si joi de la 20.00 si intermediari (peste 1 an experienta) - in fiecare marti si joi de la 21.00. De asemenea, in fiecare duminica intre 18.00 si 20.00 are loc sedinta de pratcica asistata, unde se perfectioneaza materia predata la curs (este inclusa in pretul abonamentului).
Oferim si cursuri private de dans persoanelor care nu au timpul necesar sa ajunga la un curs obisnuit sau doresc o imbunatatire rapida a calitatilor de dansator.
Salsa Rebels e mai mult decat o simpla scoala de dans din Timisoara, este o familie entuziasta, unde fiecare este incurajat sa fie el insusi, sa isi descopere si sa-si urmeze pasiunea!

Contacts