Pilates & venyttely aamukurssi

Wednesday  24 April  2019  3:00 PM    Wednesday  24 April  2019 7:00 PM
Save Saved
Last update 25/04/2019
  1140

Recurring event

Pilates & venyttely aamukurssi
From 10 Apr 2019 to 10 Apr 2019
Go to the event

Aamukurssi asiakkaiden toiveiden mukaan nyt keskiviikkoisin klo 9-10!
Tämän Pilates ja venyttely -kurssin tarkoituksena on vahvistaa kehon syviä tukilihaksia sekä vapauttaa kehon liikeratoja. Näiden kautta mikä tahansa muu liikkuminen, arkipuuhastelu tai tavoitteellinen lajiharjoittelu voi muuttua mukavammaksi ja vaivattomammaksi. Tämä kurssi sopii sekä vasta-alkajille että jo aiemmin pilatesta harjoittaneille, sillä harjoitteisiin annetaan eri tasoisia vaihtoehtoja.
Keskiviikkoisin klo 9-10,
20.3-22.5.2019, 9 kertaa, tuntia ei pidetä 1.5
Ohjaaja: Anu Virtanen
Hinta:139€ sis alv 10%
Varaa paikka tästä:
https://www.varaaheti.fi/hyvinvointistudiopuro/fi
*******
Kaikki ryhmämme ovat pieniä ja toivomme että sitoudut osallistumaan kurssin joka kerralle. Ilmoittautumalla hyväksyt alla olevat peruutusehdot.
Saat laskun ja kurssin tiedotteen hyvissä ajoin ennen kurssia sähköpostitse.Kurssimaksun maksaminen on edellytys kurssille osallistumiselle. Mahdollinen peruutus tulee tehdä 10 vrk ennen kurssin alkua. 10 vrk ja sen alle tehdyistä peruutuksista veloitetaan laskulla koko kurssin hinta. Voit vaihtaa veloituksetta kurssille toisen osallistujan. Mikäli peruutat kurssin sairastumisen vuoksi (lääkärintodistus), peruutus on veloitukseton. Jos olet poissa osan kurssista, voit korvata poissaolon viikkotunneilla, tai sopia korvauksesta jollain muulla kurssilla, mikäli siellä on tilaa. Voit myös vaihtaa veloituksetta toisen osallistujan tilallesi. Ilmoitathan AINA poissaolostasi sähköpostilla: info@purostudio.com kiitos. Valitettavasti emme ota vastaan peruutuksia puhelimitse, viesteillä tai facebookin kautta. Hyvinvointistudio Puro ei ole velvollinen korvaamaan palvelua, jos asiakas jättää kurssin, tai osan siitä käyttämättä ilmoittamatta poissaolosta. Mikäli kurssi peruutetaan järjestäjästä johtuvasta syystä, maksu palautetaan kokonaan.
Hyvinvointistudio Puro varaa oikeuden kurssien ohjaajien ja sisällön muutoksiin.

courses
Nearby hotels and apartments
Starts in about 12 hours · 17°C Sunny
Vanha Nurmijärventie, Vantaa, Etelä-Suomi, Suomi
Starts in about 12 hours · 17°C Sunny
Vanha Nurmijärventie, Vantaa, Etelä-Suomi, Suomi