PLES Boginja- Boginje vode – Jemaja i Ošun

Monday  16 April  2018  7:03 PM    Monday  16 April  2018 10:00 PM
Save (54) Saved (55)
Last update 17/04/2018
  875

NOVO!!! Prva radionica u ciklusu PLES BOGINJA

BOGINJE VODE JEMAJA I OŠUN
Radionicom u kojoj ćemo plesati dve čarobne afrobrazilijanske boginje počinjemo novi način istraživanja boginja – tako što ćemo ih pustiti da nam govore direktno iz dubine i mudrosti sopstvenog tela. U dvoiposatnoj potpuno slobodnoj plesnoj improvizaciji, prizvaćemo element vodu, da nam pomogne da rastopi, omekša i ponovo uvede u tok sva ukočena, zaglavljena, zamrznuta mesta koja nosimo u sebi. Da nas oslobodi od svakog balasta i nahrani, što je neophodni deo prolećnog čišćenja!

Ove dve boginje predstavljaju veoma različite manifestacije elementa vode – Jemaja (Žemaža) je boginja slanih voda, mora i okeana, velikog prostranstva i siline koju može da ima ovaj element, a Ošun je slatkovodna boginja reka i potoka, koja oličava lepotu i izobilje života. Jemaja je velika boginja majka, praroditeljka bogova i ljudi, moćna, zaštitnička i strastvena, Ošun je tamnoputa afrobrazilijanska Afrodita, čulna, zavodljiva i magična. Dve veoma različite vrste energije, koje se ipak tako dobro uklapaju u jedno plesno veče.

PLES BOGINJA je za žene koje su učestvovale u radionicama Ciklusa boginje, ali i za sve druge, koje naprosto vole slobodni ples. Ovde ima veoma malo priče, ulazimo odmah duboko u vođenu meditaciju sa muzikom, u kojoj nam se otkrivaju kvaliteti boginje koju plešemo. U slobodnom plesu ne radimo baš ništa smišljeno i sa namerom, već je cilj da naše telo postane otvoreni kanal za muziku i manifestaciju energija boginje. U tom smislu je naš ples TRANCE DANCE, što su izvorno svi plesni kultovi. U stanju proširene svesti spremne smo da se povežemo sa resursima, vizijama, željama, mislima, koje inače ostaju nedostupne svakodnevnom, uzanom, rutiniziranom načinu doživljavanja stvarnosti. U tome je ključ regenerativne, isceliteljske, terapijske moći ovih plesova.

Cena radionice je za 2100 dinara rane uplate, a na dan radionice 2500 dinara (doći 15 minuta ranije!). Info i prijave na
izabelahuber@gmx.at ili tel: 0637401586

music food
Nearby hotels and apartments
PoleDance FitnessBeograd
Kneza Miloša 10, Belgrade, 11000, Serbia
PoleDance FitnessBeograd
Kneza Miloša 10, Belgrade, 11000, Serbia
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.