Primenjena psihologija: Profilisanje ličnosti

Sunday  21 April  2019  2:00 PM    Sunday  21 April  2019 5:00 PM
Save Saved
Last update 22/04/2019
  1041

Svako od nas gotovo svakodnevno „profiliše“ ljude – donosi sud i mišljenje o osnovnim crtama nečije ličnosti na osnovu izjava, ponašanja i delovanja. Neretko smo u pravu, ali ponekad ipak procenimo osobu prebrzo ili na osnovu nedovoljnih i čak netačnih podataka. Na ovoj radionici, Vineta će vas uvesti u svet profilisanja ljudi i kroz razne vežbe vas naučiti kako da ih procenite.
Radionica je koncipirana na sledeći način:
I DEO: profilisanje ličnosti na osnovu slike (vežba) (30 min)
II DEO: profilisanje ličnosti i grupe na osnovu ulaznih parametara, predviđanje ponašanja u određenim situacijama (60 min)
III DEO: rešavanje konkretnih slučajeva u kojima ishod zavisi od tačnosti profilisanja ličnosti učesnika (90 min)
Cena: 700 RSD
U cenu svih Share Square časova uračunato je i neograničeno kafe, čajeva, mafina i vafla.
Saznajte više o ovoj radionici i rezervišite sebi mesto klikom na plavo dugme ENROLL na sledećem linku: https://sharesqua.rs/class/5ca4c5099315441405a20288
Vineta Marinović
Vineta Marinović je diplomirala čistu filozofiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Tokom studija, posebno su je interesovali predmeti poput etike, filozofije religije, filozofije psihoanalize i psihologije. Već nekoliko decenija proučava teoriju psihologije ličnosti, a u pripremi je i nekoliko knjiga na tu temu (dve autorske i tri knjige najpoznatijih svetskih stručnjaka u oblasti profajlinga).
Da li i vi imate neka znanja i veštine koje biste podelili sa drugima? Postanite instruktor u Share Square-u prijavom preko sledećeg linka:
http://bit.ly/PostaniInstruktor
Širite znanje, povežite se sa drugima i zaradite džeparac!
Odricanje od odgovornosti: Share Square je otvorena, javna platforma koja omogućava svima da dele i primaju znanja, veštine, iskustva i ideje kroz razne formate, poput ovog časa. Organizacija ovog časa ni na koji način ne podrazumeva da Share Square odobrava ili promoviše specifične ideje, metode ili generalni sadržaj ovog časa, ili iskustva, viđenja, sposobnosti ili kvalifikacije instruktora koji ovaj čas drže. Profili instruktora su zasnovani isključivo na informacijama koje su sami instruktori pružili Share Square-u. Odabir časova i instruktora zasnovan je na stvarnoj ili očekivanoj tržišnoj tražnji, utiscima sa prethodnih časova i generalnim standardima prikladnosti.
Ukoliko naiđete na problem prilikom registracije ili prijave na čas, pišite nam na contact@sharesqua.rs.
Vidimo se! :)

food courses
Nearby hotels and apartments
Share Square
Коче Поповића, Општина Савски венац, Централна Србија, Србија
Share Square
Коче Поповића, Општина Савски венац, Централна Србија, Србија
Event from sharesqua.rs