Quidditch trening

Sunday  21 April  2019  2:00 PM    Sunday  21 April  2019 4:00 PM
Save Saved
Last update 22/04/2019
  3166

Pomlad se je že začela in vreme je več kot primerno za ukvarjanje s športom na prostem. Vabljeni vsi, ki bi se želeli preizkusiti v quidditchu :D
SLO: Bi rad preizkusil svež in sorazmeroma nov ekipni šport? Si navdušenec Harry-a Potterja? Bi se rad ukvarjal s športom, pa enostavno ne najdeš pravega? Če si na katerokoli vprašanje odgovoril pritrdilno, potem se nam pridruži in spoznaj svet Quidditcha. Zabaven ekipni šport, za punce, fante in ostale, ki je sam po sebi mešanica rokometa, rugbya in igre med dvema ognjema. Ob vsem tem pa boš seveda spoznal tudi našo simpatično ekipo. Ne se bat in "prileti" pogledat!
P.S. Leteče metle so žal še v fazi razvoja.
ENG: Do you wanna try a fresh and relatively new sport? Are you a fan of Harry Potter? Would you like to do sports but you just can't find the right one? If you answered "yes!" to any of those questions, then joins us and meet the world of Quidditch! Fun team sport, for all genders, which consists of mix between handball, rugby and dodgeball. And with all that, you're also meet our extraordinary team. Don't be afraid and come check us out!
P.S. Flying brooms are still in development.

sports american football volleyball
Nearby hotels and apartments
Bleiweisova cesta 25, SI- 1000 Ljubljana, Slovenija
25 si, ljubljana, 1000, slovenija
Bleiweisova cesta 25, SI- 1000 Ljubljana, Slovenija
25 si, ljubljana, 1000, slovenija