Ragyogj kéken az Autizmus Világnapján 2018-ban is!

Monday  2 April  2018  9:00 AM    Tuesday  3 April  2018 9:00 PM
Save (178) Saved (179)
Last update 04/04/2018
  288

Idén is kék színbe borulnak az ország meghatározó épületei, ahogy mi is kék színt ölthetünk magunkra április 2-án!
Csatlakozz az Autizmus Világnapja alkalmából létrehozott eseményünkhöz az OTT LESZEK opció választásával! Hogy miért?
- Így részese leszel az április 2-i figyelemfelkeltésnek, hiszen közösséget vállalsz az autizmussal élő személyekkel és családjaikkal! Legyünk sokan!
- Itt összegyűjtjük Neked az információkat, hasznos tudnivalókat, összes világnapi kezdeményezést és Te eldöntheted, hogy csatlakozol-e valamelyikhez! Ha az OTT LESZEK lehetőséget választod, akkor minden új bejegyzést meg fogsz kapni!
- Autista írók tollából kikerült idézeteket olvashatsz, így is jobban megismerheted autista társainkat, az ő mindennapjaikat, az autizmust!
- Látogass el kampányoldalunkra (http://aosz.hu/vilagnap2018/),csatlakozz kampányunkhoz, majd küldd el nekünk üzenetben a komm@esoember.hu címra az erről készült fotót, vagy az esemény plakátját!

RAGYOGJON KÉKEN A ORSZÁG 2018. ÁPRILIS 2-ÁN IS!

/2007 december 18-án, az ENSZ 62/139-es határozata jelölte ki április 2-át az Autizmus Világnapjának azzal a céllal, hogy felhívja a világ figyelmét az autizmusra, az autizmus spektrum zavarra amely tízmilliókat érint a földön. Az Autizmus Világnapja ENSZ határozat kéri a tagállamokat, hogy tegyenek lépéseket annak érdekében, hogy az autizmust minél szélesebb körben megismerjék a társadalmaikban./

Nearby hotels and apartments