Retro Party DJ Buktával - a Benczúr Házban

Friday  10 October  2014  8:00 PM
Save (14) Saved (15)
Last update 19/05/2015
  2

Nem csak a húszéveseké a világ….
Igényes retroparty sorozat indul októbertől minden hónap 2. péntekén DJ. Buktával a Benczúr Házban.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a '80-as, '90-es évek zenei világát felidéző retro bulira! Főleg postás kollégákat, baráti társaságokat, de természetesen a lehetőség nyitott bárki előtt.
Ünnepeljük meg együtt a Postai Világnapot – aminek tiszteletére zenés-táncos meglepetéssel is készülünk!
Belépőjegy ára: 1000 Ft, postásoknak és hozzátartozóiknak 500 Ft
Postai Világnapi akcióként minden olyan minimum 5 fős társaságot egy üveg ajándék pezsgővel várunk, ahol legalább 1 postás munkavállaló van és október 9-ig regisztrál az info@benczúrház.hu e-mail címen!
2014. október 10-én, pénteken 8 órától ”buli indul, nincs kiszállás”, mert „egy ilyen lánynak a discoban a helye” – és persze a fiúknak is – és közösen „csináljunk egy őrült nagy bulit” !

discos party
Nearby hotels and apartments
Benczúr Ház
Benczúr u. 27., Budapest, Hungary

Benczúr Ház Commento inserito tramite Facebook
-- 29/09/2014 12:05
Ferenc Máj
-- 29/09/2014 12:05
Dj Imre! Posta Világnapi Buli!? Mindig felkavar ha a Postárol olvasok a sebek egy év után sem gyogyultak be szerettem a munkámat !Nem is a Postára haragszom hanem azokra a söpredékekre akiknek ez köszönhetö hogy a csokosok maradtak volt aki fél éve volt a cégnél! és maradhatott! remélem az élet visszaadja nekik ezt az érzést !!!Posta világnap ünnepeljük együtt mi megkaptuk a szeretet csomagot! meglepetést amire nem volna kedvünk táncolni! ! Köszönjük minket régi kollégákat 25 30 éves multal rugtak ki a Posta Vezérböl mint Gk vezetöket a csokosok akik süllyedjenek el a szégyentöl !Mi ezt kaptuk cserébe a megbecsülésért és nem biztos hoigy a jok maradtak söt !!!Nem bulizunk ! Ennyit A Postavilágnaprol!
Benczúr Ház
Benczúr u. 27., Budapest, Hungary
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.