Riksårsmöte 2018

Wednesday  3 January  2018  5:00 PM    Sunday  7 January  2018 11:00 AM
Save (76) Saved (77)
Last update 08/01/2018
  70

Välkommen på Fältbiologernas Riksårsmöte! Mellan den 3:e till 7:e januari kommer Fältbiologer från när och fjärran samlas i Bromma för att ha massa kul tillsammans och ta beslut om hur Fältbiologerna ska fortsätta vara så himla bra! Du får svar på hur ett sånt där riksårsmöte egentligen går till, lär dig om demokrati och får träffa många fantastiska unga. Och inte minst får du vara med och påverka Fältbiolgernas framtid!

Vad är är ett riksårsmöte? Fältbiologerna är en demokratisk organisation som styrs av medlemmarna. För att alla medlemmar ska få en chans att påverka hålls varje år, i januari, ett riksårsmöte (RÅM). RÅM är viktigt eftersom det är det enda tillfället då alla medlemmar som vill, träffas för att besluta om organisationens framtid och vad vi ska stå för. Samtidigt väljs en riksstyrelse som har som uppdrag under det kommande året att följa besluten som medlemmarna har fattat.

VAR:
Kristofferskolan, Marknadsbacken 11, Bromma, Stockholm.

NÄR:
3-7 januari. Incheckning från 17.00 den 3e januari. Avresa den 7e januari från kl 11.
(Årsmötet och de gemensamma aktiviteterna pågår från 4/1 till 6/1, så du som bor i närheten eller åker nattåg kan komma tidigt 4/1 och åka sent 6/1).

KOSTNAD:
Early bird! Anmäl dig innan 11 december och betala endast 300 kr i anmälningsavgift.
Anmäler du dig efter den 11e december blir priset 500 kr. I priset får du boende, mat och massa skoj!

Betala till: plusgiro 776482-2. Märk betalningen med RÅM2018 och hela ditt namn. Om du ska vara funktionär kan du vänta med att betala tills du fått besked av oss.

BOENDE:
Vi kommer att sova på golv i klassrum, om du önskar annat boende ingår det inte i deltagaravgiften, kontakta RÅM-kommittén för tips! Behöver du låna liggunderlag eller sovsäck? Hör av dig till oss!

RESA:
Du bokar och betalar själv din resa men Fältbiologerna ger resersättning upp till 800 kr för resan tur och retur, förutsatt att du bokade resa 3 dagar efter anmälan. Kostar din resa över 800 kr och du önskar resersättning utöver det är du välkommen att kontakta Fältbiologernas rikskansli (kanslichef@faltbiologerna.se). Vi ersätter endast miljöbra transportmedel som tåg, buss, cykel och samåkning.

TILLGÄNGLIGHET:
Själva möteslokalen är rullstolsanpassad men tyvärr inte övriga lokaler. Det finns tyvärr ingen hörslinga. Möjlighet till tolk och annan hjälp finns. Vi vill såklart att alla ska kunna komma och har du behov av mer anpassade lokaler så prata med oss!

FUNKTIONÄRER:
Vill du hjälpa till under mötet och få reducerad deltagaravgift? I anmälningsformuläret kan du fylla i vad du kan tänka dig att hjälpa till med och så hör vi av oss.

ANMÄLAN:
Anmäl dig här, https://goo.gl/forms/iEwZmsZIaHzLQcFC3
Sista anmälan 22 december.

Betala till: plusgiro 776482-2. Om du ska vara funktionär kan du vänta med att betala tills du fått besked av oss.

AVANMÄLAN:
Vid avhopp efter sista anmälningsdag 22/12 sker ingen återbetalning

DISTANSRÖSTA:
Kan du inte komma? Då kan du distansrösta. Det måste du anmäla dig senast kl. 12.00 tisdagen 2 januari 2018 genom att skicka ett mail med ämnet “Distansröstning RÅM 2018” och skriva ditt namn och personnummer (det behövs för att kontrollera att bara medlemmar röstar) till riks.styrelsen@faltbiologerna.se.

FRÅGOR?
För praktiska frågor om tex boende, tillgänglighet, funktionärer m.m, kontakta ram@faltbiologerna.se eller Tove 073-0640632 eller Adam 076-0409523.

För frågor om själva mötet kontakta riks.styrelsen@faltbiologerna.se.

Vi ses i Bromma!

ska
Nearby hotels and apartments
Kristofferskolan
Marklandsbacken 11, Bromma, 168, Sweden
Kristofferskolan
Marklandsbacken 11, Bromma, 168, Sweden
Event from goo.gl