Scorpions u Štark Areni

Thursday  7 December  2017  8:00 PM    Thursday  7 December  2017 11:00 PM
Save (3.6K) Saved (3.6K)
Last update 08/12/2017
  250

Jedan od najtraženijih bendova hard rock scene SCORPIONS održaće koncert po prvi put u Srbiji, u Kombank Areni, 7. decembra 2017. godine u okviru svoje svetske turneje Crazy World Tour.
U više od 50 godina dugoj karijeri, jedna od najpoznatijih nemačkih grupa, prodala je preko 100 miliona albuma i opravdano se nalazi u “Rock and Roll” Holu slavnih. Proglašeni za “heroje heavy metala” i “ambasadore rocka”, osvajali su brojne nagrade, uključujući dve “World Music Awards” i više “Echo” nagrada.
Njihove pesme “Still loving you” , “Wind of Change” i “Send me and Angel” postali su vanvremenski hitovi koji se i dan danas vrte na brojnim radio stanicama ali i pored neverovatnog uspeha ovih balada, Scorpions su prvenstveno hard rock bend koji donosi žestoku energiju na sceni pesmama kao što su “Rock You Like An Hurricane”, “Blackout” , “Dynamite” i dr.
Pedeset godina je prošlo od kad su tinejdžeri Klaus Meine, Rudolf Schenker i Matthias Jabs lutali ulicama Hanovera koji se budio iz posleratne paralize, noseći svoje intrumente i pojačala. Za ovih 50 godina, postali su najuspešniji nemački rock bend. Veliki broj grupa među kojima su Smashing Pumpkins, Green Day, Korn kao i System Of A Down, obrađivalo je hitove Scorpionsa. Pesma “Rock You Like A Hurricane” do danas je doživela više od 150 obrada raznih muzičara.
Ulaznice za koncert ambasadora rocka, benda SCORPIONS koji će se održati 7. decembra, su u prodaji po cenama od 2990 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, svim prodajnim mestima CS Eventima u Srbiji i regionu (uključujući Dom omladine i Ušće Shopping centar), kao i online preko sajta www.kombankarena.com i www.eventim.rs

music concerts rock
Nearby hotels and apartments
Kombank Arena
Bulevar Arsenija Carnojevića 58, Novi Beograd, 11070, Serbia
Kombank Arena
Bulevar Arsenija Carnojevića 58, Novi Beograd, 11070, Serbia
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.