Sejem Feel The Future

Wednesday  17 October  2018  10:00 AM    Wednesday  17 October  2018 7:00 PM
Save Saved
Last update 25/12/2018
  20

Recurring event

From 30 Nov -1 to 30 Nov -1
Go to the event

1. FEEL THE FUTURE OF GAMING ???? ????
Prvi sejem in festival videoiger bo potekal med 17. in 19. oktobrom v najmodernejši dvorani, ki se razteza na več kot 3.250 m2. Za pestro ponudbo, dogajanje in najnovejše izdelke iz sveta videoiger bodo poskrbeli najvidnejši razstavljavci – od ponudnikov strojne in dodatne opreme ter pripomočkov za igranje, domačih in tujih založnikov do razvijalcev, ki s svojimi produkti že navdušujejo milijone po svetu.
Kot obiskovalci boste lahko v živo preizkušali nove igre in spremljali napeto tekmovanje LAN party v okviru Epicentra Lan, ki ga organizira SPID.si, Društvo za elektronske športe, ter e-športni turnir, ki se bo odvijal v sodelovanju z blagovno znamko GameVan. Tekmovalni del tako ponuja oboje, računalniške igre in igre s konzolami.
Vsi pogumni igralci boste hitrost svojih prstov preverili že v kvalifikacijah pred sejmom, na manjših odrih, polfinalni in finalni del tekmovanja pa se bo odvil v središču velike dvorane. Najboljši gamerji si obetajte privlačnih nagrad.
Vstopite v brezmejen svet videoiger, obiščite 1. sejem Feel the Future of Gaming. ????⌨????
Celjski sejem d.d. organizira 2. sejem inovativnih digitalnih rešitev Sejem Feel The Future, na katerem boste lahko med drugim obiskali interaktivno učilnico prihodnosti, ki jo skupaj pripravljajo Zavod RS za šolstvo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za javno upravo, Vzorčno mesto Velenje pattern.city, Center RS za poklicno izobraževanje in Herman Potočnik Noordung Space Center.
Pridite in doživite prihodnost izobraževanja z nami.

sports festivals party
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.