Seminario sobre fusiones y adquisiciones - Aspectos clave, valoración y fases

Wednesday  22 May  2019  6:00 PM    Wednesday  22 May  2019 8:00 PM
Save Saved
Last update 23/05/2019
  519

Barcelona Business Landing ofereix recolzament estratègic a empreses nacionals i internacionals per a desenvolupar els seus projectes corporatius a Europa, Àsia i América Llatina.

Oferim serveis específics de fusions i adquisicions per aquelles empreses que busquen desenvolupar estratègies de creixement o desinversió.

Som referència a Espanya en processos de M&A per a PIMES i estem especialitzats en transaccions nacionals i internacionals, amb una clara vocació global i llarga experiència en el mercat xinés.

El dia 22 de maig us volem apropar al món de les Fusions i Adquisicions empresarials a través d'aquest seminari al que tenim el plaer de convidar-vos.

L’objectiu de la sessió es donar a conèixer els elements més importants per a preparar la seva empresa per a un procés de compra o venda d'una manera eficient per a tal de treure el màxim valor de l'operació així com de l'estratègia a seguir.

El seminari es focalitzarà en: detallar com preparar una empresa de manera eficient per aconseguir l'èxit en un procés M&A, debatre sobre els erros que hem d'evitar i quins són els més freqüents durant el procés de compra/venda i finalment, com ho hem de fer per obtenir el màxim rendiment econòmic de l'operació.

Aprendrem:

- Consideracions prèvies al procés M&A

- Errors freqüents a evitar i tips

- Aspectes estratègics claus

- Maximització del valor de la seva empresa

- La importància d'un bon assessorament 

- Les inversions xinenes

- Casos pràctics

El seminari està enfocat des d’un punt de vista participatiu i obert a les inquietuds del públic.

Els ponents que l’impartiran són:

  • Lluis Lluch

Soci a Barcelona Business Landing. Expert en F&A per la London Business School. Mes de 18 anys d’experiència en mercats internacionals i mes de 6 anys en projectes M&A Internacionals.

  • Josep Herrero

Soci a Herrero Clusellas Advocats. Especialista legal en F&A. Ex-soci de Roca Junyent i col·legiat com advocat al Col·legi d'Advocats de Shanghai.
Consultes i comentaris a info@barcelonalanding.com

  • Esdeveniment adreçat a CEOs, directors/es i propietaris/es d'empreses. En cas que vosté no compleixi amb el perfil de convidat, existeix la possiblitat que des de Barcelona Business Landing es cancel·li la seva entrada. En aquest cas serà notificat prèviament per correu electrónic.

music business courses
Nearby hotels and apartments
EIC Delegació Vallès Carrer Advocat Cirera, 8 , Sabadell, Spain
EIC Delegació Vallès Carrer Advocat Cirera, 8 , Sabadell, Spain
Event from eventbrite.es