Events.com apps

Simfonia Clasică

Simfonia Clasică
Image from iabilet.ro
Event ended

Stagiunea SalutCULTURA! continuă în luna mai, cu “Simfonia Clasică”.
Luna mai continuă seria #CapodopereleMarilorCompozitori. Marti, 21 mai 2019, călătoria în lumea muzicii clasice continuă cu o seară simfonică, dedicată celor doi mari piloni ai istoriei muzicii: Mozart și Beethoven. Orchestra Simfonică București - Bucharest Symphony Orchestra și dirijorul Cem Mansur (Turcia) vor intepreta Simfonia Nr. 41 - Jupiter de W.A. Mozart și Simfonia nr .7 de Ludwig van Beethoven. Concertul va avea loc la Cinema PRO începând cu ora 19.00.
Așa cum te-ai obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă, la care ești invitat să participi.
Vino să descoperi Stagiunea SalutCULTURA!, muzica - o formă excelentă de a petrece o seară plăcută și, de ce nu, să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii alături de Orchestra Simfonică București!
Parteneri: Primaria Sectorului 6, Centrul Cultural European Sector 6, UCIMR, E-BODA, PONSA, Texcargo, EVconnect.ro - Statii de încărcare pentru vehicule electrice, RE://CREATE
Parteneri media: Librăriile Cărturești, Radio Clasic, Media Advertising
Despre Orchestra Simfonică București
Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.
Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.
Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesatihttps://osb.org.ro (https://osb.org.ro/).
Cem Mansur
După ce a studiat cu Leonard Bernstein la LA Philharmonic Institute, dirijorul turc Cem Mansur a lucrat cu mari orchestre și opere din întreaga lume (precum Filarmonica din Helsinki, Britten Sinfonia și Teatrul Mariinsky) și a colaborat cu artiști precum Natalia Gutman, Stephen Kovacevich, Christian Lindberg, Midori, Shlomo Mintz și Murray Perahia. Recunoscut pe scară largă pentru repertoriul său extins și creativitatea programelor sale, Cem Mansur se bucură de o excelentă relație cu Arvo Pärt: a dirijat premiera europeană a Simfoniei Nr. 4 și premiera mondială a Veni's Creator ambele scrise de Arvo Pärt. Pasionat de educația muzicală, Mansur este directorul muzical și fondatorul Turkish National Youth Philharmonic Orchestra. Sub conducerea lui Cem Mansur, orchestra a crescut constant în profilul și recunoașterea internațională, oferind spectacole în locuri de prestigiu, cum ar fi Viena Konzerthaus, Konzerthaus Berlin, BOZAR, Beethovenfest Bonn și Festivalul Ravello.
#SalutCULTURA

Views - 22/05/2019 Last update
music concerts cinema
Cinema PRO
strada ion ghica, bucharest, 30044, romania
Event from
iabilet.ro →
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Nearby hotels and apartments
strada ion ghica, bucharest, 30044, romania
Discover more events in Bucharest
Discover now
Discover more events in Bucharest
Discover now
Cinema PRO
strada ion ghica, bucharest, 30044, romania
Event from
iabilet.ro →
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
  1. Bucharest
  2. Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra
  3. Simfonia Clasică
 
 
 
 
Your changes have been saved.