Smurfs Live On Stage - piticii pastreaza primavara in casute

Smurfs Live On Stage - piticii pastreaza primavara in casute
Image from eventim.ro
Sun 15 October 2017
Sunday 15 October 2017
7:00 PM - 9:00 PM
Ended

Strumfii si ravagiile lui Gargamel aduc primvara si veselia pe scena Salii Palatului!

Sigur va amintiti desenele animate cu omuletii albastri, ce locuiau in casutele ciupercuta!? Iaca... cum ne-am dat de trei peste cap si am pregatit o surpriza de proportii strumfesti pentru cei mici, mici si... pentru cei MARI!

“SMURFS, Live On Stage”, pe 15 octombrie 2017, la Sala Palatului, cu incepere de la ora 19.00, un spectacol premiera in Romania!

Portile se vor deschide de la ora 17.45, primindu-i pe micuti cu surprize inca de la intrare.

Decoruri viu colorate, omuleti albastri din alta lume, muzica cat curpinde, poveste si o groaza de invataminte, toate pentru copilul din tine.

Ce sa mai vorbim... Un eveniment ce va aduce bucurie pe chipurile tuturor! Vino si tu!

STRUMFII! Concurenta europeana a universului Disney!

Asadar, Marele strumf, Strumful iscusit, Smurful cel lenes, Strumful morocanos si adorabila Smurfette calatoresc pentru prima data in Romania din indepartatul tinut, pentru a transforma zilele friguroase de iarna intr-o primavara calda si primitoare. Pana si vrajitorul viclean, Gargamel, si cei 3 papusari vor insoti micile creaturi albastre in fantastica peripetie a strumfilor.

Povestea noastra se desfasoara cand natura inverzeste, soarele straluceste toata ziua sus pe cerul albastru. Primavara mult-asteptata de toti strumfuletii, perioada cea mai indragita din an, vremea perfecta in care omuletii se pregatesc cu emotie de “Parada Primaverii”. Cineva, in umbra, ii pandeste, insa... E Gargamel... In timp ce strumfii mici si draguti canta si petrec cu veselie, vicleanul Gargamel vrea cu orice pret sa le strice petrecerea si pune la cale un siretlic, pacalind-o pe Mama Natura.

Vino sa urmaresti live deznodamantul povestii indragitilor strumfi si sa ai parte de un super – eveniment, viu colorat si foarte simpatic pentru copii, pentru parinti si bunicuti! Doar impreuna strumfii sunt puternici!

Suplimentar:
Blegianul Pierre Culliford, cunoscut sub pseudonimul artistic –Peyo-, a creat faimoasele personaje, dintr-o joaca, pentru banda desenata "Johan et Pirlouit", in 1958.
Redactorul-sef al revistei unde erau publicate desenele lui Peyo a remarcat succesul omuletilor albastri si... de aici a inceput totul!

Biletele se pun de azi in vanzare pentru 2 segmente de public: parinti – adolescenti si copii!

BILET INTREG - varsta (13-99 ani)
VIP - 249 lei
Categoria 1 - 169 lei
Categoria 2 - 149 lei
Categoria 3 - 119 lei
Categoria 4 - 79 lei
BILET COPII- varsta (3-12 ani)
VIP - 249 lei
Categoria 1 - 129 lei
Categoria 2 - 119 lei
Categoria 3 - 89 lei
Categoria 4 - 59 lei

Copii pana la 2 ani (aici intrand si copiii care nu au implinit 3 ani in ziua evenimentului) nu platesc bilet!

POVESTEA STRUMFILOR – Legenda adevarata
Intr-un Ev-Mediu imaginar, undeva prin Europa noastra, 100 de pitici albastri, cu pantaloni si bonete albe, locuiesc linistiti si fericiti in casute sapate in ciuperci multicolore. Toti au in jur de 100 de ani, mai putin unul dintre ei. Strumful glumet, strumful lenes, strumful morocanos, strumful iscusit, strumful cu ochelari, o strumfita si Marele strumf, cu barba alba si boneta rosie – inteleptul piticilor, cel mai batran dintre toti, ce a a dunat 542 de ani. Inalti de-o palma, vegetarieni, traiesc si se conduc dupa un cod moral propriu, bazat pe respectul reciproc.
De mai multe ori au incercat sa se conduca dupa legile omenesti, dar nu le-a iesit, asa ca au renuntat, ne povestesc benzidesenateromanesti.blogspot.ro.
Dusmanul si una dintre rarele prezente omenesti in universul strumfilor este vrajitorul Gargamel, cel care ii vaneaza pentru ca a citit el undeva ca pulpita de strumf serveste la fabricarea Pietrei Filozofale. Motanul sau, Azrael, e convins ca nu exista ceva mai bun pe pamant decat carnita de strumf. Multe dintre povestirile desenate cu micii omuleti albastri au ca subiect stradania vrajitorului malefic sa-i prinda, in timp ce aceştia fac tot posibilul să scape din capcanele sale si sa-l puna in situatii stanjenitoare. Iar atunci cand nu au de-a face cu Gargamel, strumfii traiesc aventuri incredibile.
Ce nu se cunostea! Cuvantul "strumf" a fost inventat de Pierre Culliford (Peyo), parintele strumfilor, la o cina cu Franquin, un alt mare desenator belgian, cand i-a cerut acestuia sa-i dea solnita si nu gasea cuvantul ("da-mi si mie... strumfita"), dupa care discutia dintre ei a continuat in limbajul simpatic: strumf. Foarte important de subliniat e ca acest “limbaj strumfesc” a constituit subiectul unui eseu foarte serios scris de marele Umberto Eco (scriitor italian, editor, filosof si semiotician), iar in anii '90 fiind editat chiar si un dicţionar franco-strumf!
Desenele animate aduc o si mai mare vizibilitate piticilor albastri, asa ca au fost comercializati si sub forma de figurine de plastic, jucarii de plus, jocuri video etc.
In 1989, se deschide – dupa modelul Disney - si un parc de distractii strumf in Franta.
Multumim benzidesenateromanesti.blogspot.ro!!

624 Views - 16/10/2017 Last update
concerts
Sala Palatului
Str. Brezianu Nr.27, Bucharest, 10034, Romania

Event from
eventim.ro

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

Str. Brezianu Nr.27, Bucharest, 10034, Romania

The best nearby experiences from our partners

Get your guide
Viator
WhitLocals
Tiqets
Musement
bed egges

Discover more events in Bucharest
Discover nowSala Palatului
Str. Brezianu Nr.27, Bucharest, 10034, Romania

Event from
eventim.ro


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
 
 
 
 
Your changes have been saved.