Sofia Steppers #10 Official Outlook Sofia Launch Party Mixtape 5 b-side

Friday  25 May  2018  10:00 PM
Save Saved
Last update 26/05/2018
  1341

В последното издание на Sofia Steppers за тази пролет, имаме удоволствието да ви доведем част от духа на един от най-значимите фестивали в Европа, а именно Outlook Festival в центъра на София.

Изключително сме развълнувани от факта, че Taiwan MC - Chinese Man Records ще се завърне пред Софийска публика, след 4 годишно прекъсване за този епизод от поредицата.

Taiwan MC - Chinese Man Records започва своята музикална кариера през 2004 година. През годините узаства в различни формации, като DJ Pitch, Liquid Wicked, Tambour Battant и French Fries. През 2009 започват съвместната си работа с Chinese Man по албума им, Racing With The Sun. Съвместната им работа води до много колаборации, както и до световно турне включващо Южна Америка, Европа, Азия и САЩ.

През 2014 година издават заедно с френската шансон певицаAnouk Aïata песента One Last Dance, чиято музика е дело на българският реге/дъб продуцент Samity. Тази съвместна колаборация става повод и до първото му гостуване в София същата година.

Samity от своя страна освен, че ще ви представи част от своето лайв дъб шоу, но и ще застане рамо до рамо с Taiwan Mc (Chinese Man Records).

Вторият ни чуждестранен гост ще бъде един от официалните представители на Outlook Festival Finwa.

Неговите музикални приключения стартират през 2006-та година в Лийдс. Finwa става бързо незаменима част на SubDubсъбитията, които се провеждат в Западният Индийски Център. Сетовете му варират от Steppers Dub до Dubstep и нямаме търпение да ни въведе в дебрите на бас музиката от острова.

Преди да чуем гостите ни на сцената, зад грамофоните ще застане Борислав Иванов - BEATOVEN. В третото си участие заSofia Steppers той ще има не леката задача да разчупи ледовете с голяма доза Ямайска музика.

Host на събитието за пореден път ще K "Kappa" Irie, който ще има честта да ощастливи двама души от публиката на томболата за безплатен билет за Outlook Festival 2018.

Билети в мрежата на www.bilet.bg

At Door - 20 лв.
Pre-sale - 15 лв.
Early Bird - 10 лв. (15 бр.)

???? Билети ???????? в мрежата на Bilet Bg / Билет Бг
Онлайн : https://bilet.bg/bg/events/sofia-steppers-10-official-outlook-sofia-launch-party-mixtape-5-b-side/447 (Visa&Mastercard, ePay - easypay,банкомат, Paypal , куриер и наложен платеж )
или на място на касите ни : https://bilet.bg/bg/pages/cash-desks (Office1superstore, м-ни На Тъмно , к-ци Booktrading и др.)
(При нередности молим да се свържете с нас на 0887 333 112 )

25.05.2018 Club *Mixtape 5* b-side 22:00 ч.

18+
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

music concerts nightlife reggae party nightclub open bar dates
Nearby hotels and apartments
Mixtape 5
bulevard "Cherni vrah", Sofia, 1142, Bulgaria
Mixtape 5
bulevard "Cherni vrah", Sofia, 1142, Bulgaria