Taller: Senyals diürns

Saturday  23 March  2019  10:00 AM    Saturday  23 March  2019 6:00 PM
Save Saved
Last update 24/03/2019
  195

Senyals diürns. El món de l'atzar i les sincronicitats
23 de març de 2019
Què ens diu sobre nosaltres mateixes, el pas sobtat d’un estol d’estornells? En aquest taller explorem el món de l’atzar i les sincronicitats; el seu llenguatge, fugisser, creatiu i sorprenent.
Estem envoltats de signes significatius i a través d’ells podem desenvolupar la facultat de dialogar amb la vida. Entrenant aquesta facultat podem detectar els fils subtils que donen coherència interna als esdeveniments.
Un taller teoric-pràctic per aprendre a interpetar senyals que ens orientem en el camí de la vida. Amb Mª Pilar Fenés, Mestra formadora en Harmonització energètica de l’Escola Anschmacat, i autora del llibre Autobiosofia. Senyals de trànsit per la vida.
Taquilla inversa amb dinar opcional
----
Señales diurnas. El mundo del azar y las sincronicidades
23 de marzo 2019
¿Qué nos dice sobre nosotros mismos, el paso repentino de una bandada de estorninos? En este taller exploramos el mundo del azar y las sincronicidades; su lenguaje, fugaz, creativo y sorprendente.
Estamos rodeados de signos significativos y a través de ellos podemos desarrollar la facultad de dialogar con la vida. Entrenando esta facultad podemos detectar los hilos sutiles que dan coherencia interna a los eventos.
Un taller teórico-práctico para aprender a interpetar señales que nos orientamos en el camino de la vida, con Mª Pilar Fenés, Maestra formadora en Harmonitzación energética de la Escuela Anschmacat, y autora del libro Autobiosofia. Senyals de trànsit per la vida.
Taquilla inversa con comida opcional

food
Nearby hotels and apartments
UniterraCat
Carretera de Dosrius, Llinars del Vallès, CAT, España
UniterraCat
Carretera de Dosrius, Llinars del Vallès, CAT, España
Event from uniterra.cat