Events.com apps

Tamera Ekokoyu ve Åžifa Biyotoplari Plani Sunumu

Tamera Ekokoyu ve Åžifa Biyotoplari Plani Sunumu
Event ended

Topluluk kolaylaştırıcısı Filiz Telek, 2017 baharında 3 ay Tamera Ekoköyünde yaşadı, bu esnada topluluk yaşamını deneyimledi ve Tamera’nın en önemli eğitim programlarından biri olan Global Sevgi Okulu’na katıldı. Bu süreçte topluluğa ve özgür sevgi felsefesine dair öğrendiklerini, keşfettiklerini, ilhamlarını Tamera’dan döner dönmez ilk kez İstanbul’da paylaşacak.

Tamera Ekoköyü, Portekiz’in Alentejo bölgesinde 1995 yılında kuruldu. Şu anda yaklaşık 200 kişinin yaşadığı ekoköy, aynı zamanda bir barış araştırmaları merkezi ve ilk şifa biyotopu modeli.

Sunumun genel içeriği:
- Tamera Ekoköyü ve genel yaşam pratikleri
- Sosyal yapılar ve Forum
- Su hasadı
- Barış çalışmaları
- Eros, özgür sevgi ve cinsellik
- Kutsal Matriks
- Şifa Biyotopları Planı

Filiz, topluluk yapısının temelini, gerçeğin şeffaflıkla yaşanması ve ifade edilmesi ile güven alanı yaratmanın oluşturduğu Tamera’nın vizyonu, felsefesi ve yaşam pratiklerini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacak.

Filiz Telek
Filiz Telek, 15 senedir gruplarla kolektif bilinç ve ortak akıl süreçleri üzerine çalışıyor. Kişisel farkındalık yolculuğuna çıktığından beri öğrendiklerini ve keşfettiklerini yazarak, fotoğraflayarak, kolektif öğrenme süreçleri tasarlayıp kolaylaştırarak paylaşan Filiz, bir yandan da yaşamın kutsallığını ve güzelliğini, her an ruhumuzdan yansıyan olasılıkların varlığını bize hatırlatan yaratıcı ifadelerin üretiminden keyif alıyor. 2010 yılında çıktığı kişisel şifa yolculuğunda temas ettiği dişi özünün rehberliğinde, 2013 yılında vizyonerliğini yaptığı ‘Kadınlar Şifadır’ (Women are Medicine) çemberinin tohumlarını ekti ve dünyanın farklı yerlerindeki kızkardeşleriyle birlikte bu tohumları filizlendirmeye devam ediyor. Halen, kadın çemberlerinin yanı sıra kadın erkek ilişkilerini şifalandıracak kadın-erkek çemberlerinin ve çalışmalarının hazırlıklarını yapıyor. Filiz, Tamera Ekoköyü’nün düzenlediği Global Sevgi Okulu’nun (Global Love School) ve Stephen Jenkinson’un Orphan Wisdom Okulu’nun öğrencisidir.

Sunuma katılım ücretsizdir. Ricamız sunumu ağırlayacak mekanı destekleyecek bir miktarın armağan edilmesi. Teşekkürler.

Views - 28/06/2017 Last update
Ied-Istasyon Beylerbeyi
Arabacılar Sk., Üsküdar, Turkey
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Nearby hotels and apartments
Arabacılar Sk., Üsküdar, Turkey
Discover more events in Üsküdar
Discover now
Discover more events in Üsküdar
Discover now
Ied-Istasyon Beylerbeyi
Arabacılar Sk., Üsküdar, Turkey
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
  1. Üsküdar ›
  2. İstasyon360 ›
  3. Tamera Ekokoyu ve Åžifa Biyotoplari Plani Sunumu
 
 
 
 
Your changes have been saved.