Events.com apps

E-Ticaret Sohbetleri - OCAK 2018

E-Ticaret Sohbetleri - OCAK 2018
Image from eventbrite.com
Event ended

Son zamanlarda e-ticaret ile alakalı yapılan yorumlar ve basına verilen demeçlerden önümüzdeki günlerde bu sektörün fazlasıyla destekleneceğini gözlemliyor ve altın çağını yaşayacağını düşünüyoruz. Beklentisi yüksek olan bu sektörde ne tip gelişmeler olacak, 2018 trendleri neler ve yakın zamanda nelerle karşılaşacağız gibi soruların cevaplarını arayacağımız bu ayki E-Ticaret Sohbetlerinde 3 konuşmacımız olacak.

  • Onlarca farklı dilde farklı ülkelerdeki şirketlere içerik üretimi konusunda hizmet veren Wordapp'in İş Geliştirme Müdürü Volkan Temizkan İçerik Pazarlamasının öneminden, neler yapılırsa başarılı olunacağından ve 2018 senesinde bizi bekleyen gelişmelerden bahsedecek.
  • Online eğitim devi Udemy'nin eğitmenlerinden Enes Usta ise Facebook/Instagram reklamcılığında başarılı olmanın yollarından, e-ticaret firmalarının neden burada reklam vermeleri gerektiğinden ve 2018 trendlerinden bahsedecek.
  • Me Consultancy kurucusu Murat Erdör ise e-ticaret sektöründe 2018 senesindeki diğer trendlerden kısa kısa bahsedecek. 

Etkinlik bitiminde yapılacak çekiliş ile 3 talihliye kitap hediye edilecek. 

Ajanda

19.00 - 19.30: Networking - Çay/Kahve Sohbeti 

19.30 - 20.00: Murat Erdör - Me Consultancy

20.00 - 20.30: Volkan Temizkan - Wordapp

20.30 - 21.00: Enes Usta - Udemy Eğitmen

21.00: Çekiliş ile 3 Kitap Hediye Edilmesi

E-Ticaret Sohbetleri Hakkında

Dijitalleşen dünyada çoğu insan online alışveriş yapmaya başlamışken ve firmalar buna yatırım yaparken konuyla alakalı hatalı bilgilendirmelerin olduğunu görünce bu sohbet dizisine başlamaya karar verdik.

E-ticareti işin uzmanlarıyla tartışacağımız, son gelişmeleri dinleyeceğimiz, deneyimlerimizi paylaşacağımız ve tecrübelerimizi aktaracağımız bu sohbet dizisinde katılım sağlayanların yeni insanlarla tanışmasını, birbirleriyle sohbet etmesini ve bilgi paylaşımında bulunmasını arzuluyoruz.

İsteğimiz belli; sohbet edelim, paylaşalım, kaynaşalım,öğrenelim, yiyelim, içelim ve keyifli anılarla bir sonraki ay buluşmak dileğiyle mekandan ayrılalım.

Eğer sizde bizimle aynı hisleri taşıyorsanız, samimi bir paylaşım ortamı istiyorsanız, kariyerinize olumlu yansıyacak arkadaşlıklar istiyorsanız lütfen sizde bize katılın ve bu güzel topluluğun bir parçası olun.

Ulaşım

Sanayi Mahallesi metro durağında inip Güney çıkışından çıkmanız gerekmektedir. Çıkışta solunuzda kalacak Emirşah Sokak'tan 1 dakikalık yürüyüş ile ulaşabilirsiniz. 

Views - 25/01/2018 Last update
music courses
Dome Istanbul
Sanayi Mah. Dalgıç Sok No:3, İstanbul, Turkey
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Nearby hotels and apartments
Sanayi Mah. Dalgıç Sok No:3, İstanbul, Turkey
Discover more events in Şişli
Discover now
Discover more events in Şişli
Discover now
Dome Istanbul
Sanayi Mah. Dalgıç Sok No:3, İstanbul, Turkey
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
  1. Şişli
  2. Murat Erdör
  3. E-Ticaret Sohbetleri - OCAK 2018
 
 
 
 
Your changes have been saved.