Tillbaka till 00-talet!

Saturday  16 March  2019  11:00 PM    Sunday  17 March  2019 3:00 AM
Save Saved
Last update 20/03/2019
  100

Gille/vardags: 100 kr 23-02.30.
Finrummet är öppet till 02 och inträdet är fritt kvällen lång! 21-årsgräns från kl. 23 alt. stammiskort om man är 18 men inte 21. ????
Denna kväll bjuder vi en kortare tidsresa än tidigare “tillbaka till”-kvällar, när djs på minst tre platser i huset delar med sig av just sin upplevelse av 00-talets musikaliska höjdpunkter! Tillbaks till tiden då Loft tävlade med Lokal Bar i att boka coola djs med nybrända CDR-skivor!
Gillestugan: Dj Liotek är en garant för ett böljande och lyckligt dansgolv för gammal som ung (vad nu detta betyder i sammanhanget). Denna kväll kommer han att överösa oss med hiphop, arenbi, house & rock från millenniets första gyllene årtionde!
Vardagsrummet: Dj dubbelnollan! Våra båda favoritbartenders byter insidan av baren mot utsidan och barmixer mot dj-dito. Duon som tog sina första stapplande steg in i vuxenvärlden just på 00-talet tar oss nu tillbaks till sina första staplande steg i nöjeslivet. Lika delar hiphop och elektroniskt är deras recept för att göra din tidsresa komplett!
Finrummets Vinylbar: Vem fasiken spelade vinylskivor på 00-talet?! Hör av dej till vår bokare om just du kan den osannolika konsten att bjuda 3 timmar äkta 00-talsvinyl. Så att vi slipper plocka vi fram mp3-spelarna!
Välkomna!

discos
Nearby hotels and apartments
Kafé de luxe
Växjö, Kronobergs län, Sverige
Kafé de luxe
Växjö, Kronobergs län, Sverige
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.