Tillbaka till 00-talet!

Saturday  16 March  2019  11:00 PM    Sunday  17 March  2019 3:00 AM
Save Saved
Last update 20/03/2019
  101

Gille/vardags: 100 kr 23-02.30.
Finrummet är öppet till 02 och inträdet är fritt kvällen lång! 21-årsgräns från kl. 23 alt. stammiskort om man är 18 men inte 21. ????
Denna kväll bjuder vi en kortare tidsresa än tidigare “tillbaka till”-kvällar, när djs på minst tre platser i huset delar med sig av just sin upplevelse av 00-talets musikaliska höjdpunkter! Tillbaks till tiden då Loft tävlade med Lokal Bar i att boka coola djs med nybrända CDR-skivor!
Gillestugan: Dj Liotek är en garant för ett böljande och lyckligt dansgolv för gammal som ung (vad nu detta betyder i sammanhanget). Denna kväll kommer han att överösa oss med hiphop, arenbi, house & rock från millenniets första gyllene årtionde!
Vardagsrummet: Dj dubbelnollan! Våra båda favoritbartenders byter insidan av baren mot utsidan och barmixer mot dj-dito. Duon som tog sina första stapplande steg in i vuxenvärlden just på 00-talet tar oss nu tillbaks till sina första staplande steg i nöjeslivet. Lika delar hiphop och elektroniskt är deras recept för att göra din tidsresa komplett!
Finrummets Vinylbar: Vem fasiken spelade vinylskivor på 00-talet?! Hör av dej till vår bokare om just du kan den osannolika konsten att bjuda 3 timmar äkta 00-talsvinyl. Så att vi slipper plocka vi fram mp3-spelarna!
Välkomna!

discos
Nearby hotels and apartments
Kafé de luxe
Växjö, Kronobergs län, Sverige
Kafé de luxe
Växjö, Kronobergs län, Sverige