The Trigger / S.U.S / Moreuz / Kontakt 2019 opening showcase

Wednesday  20 March  2019  8:00 PM    Wednesday  20 March  2019 11:00 PM
Save Saved
Last update 20/04/2019
  470

The Trigger / SUS / Moreuz
za otvaranje KONTAKTmusic-a
Sreda, 20. mart, Elektropionir
Ulaz: BESPLATAN!
Zašto The Trigger?
Zato što će uskoro da se nađu u društvu bendova kao što su Sinister, Crystal Ball, Atrocity, Dark Millenium, Thornbridge i 69 Chambers, a zahvaljujući tome što je njihov kvalitet prepoznao renomirani MASSACRE RECORDS!
Ova beogradska petorka je još prethodne godine završila sa snimanjem svog prvog izdanja na engleskom jeziku zahvaljujući kojem su i privukli pažnju internacionalnih izdavača, koji će im pružiti priliku da svoj rad prezentuju publici van zemlje i regiona.
Massacre Records su poznati publici kao izdavač koji već skoro trideset godina aktivno promoviše metal i hard rok muziku i tokom postojanja je objavljivao imena kao što su King Diamond,
Pretty Maids, Theatre of Tragedy, Atrocity, Pink Cream 69, HateSphere, Crematory, Kittie kao i desetine drugih bendova srodnih žanrova.
NASTUP THE TRIGGER-A NA OTVARANJU TREĆEG KONTAKTA BIĆE PREMIJERNO IZVOĐENJE NJIHOVOG NOVOG MATERIJALA NA ENGLESKOM JEZIKU.
**********************************************
**********************************************
Zašto SUS? Zato što su mornari.
Mornare i muzičare vezuje više stvari, a jedna od njih je da su uvek na putu. Ovi naši punk-rock mornari su se definitivno naputovali po Evropi u više navrata, prethodne godine posebno.
Pre nego što krenu na novi put po Evropi, baciće sidro u svojoj kući, u Elektropioniru, da pokažu kakvu su energiju doneli u matičnu luku
Uvek su u žurbi, pa očekujte da i muzika bude brza.
**********************************************
**********************************************
Zašto Moreuz?
Zato što furiozna trojka, klasičnog rock koncepta, nastupa samo u posebnim prilikama. A otvaranje Kontakt2019 jeste takva.
I zato što žarko žele da sa scene Elektropionira prezentuju kako izgleda ,,Ugriz đavola".
I zato što za sebe kažu da ,,ne znaju šta žele da kažu svojim pesmama", još jednom će dokazati da to govore vrlo jasno i odlučno :)

punk
Nearby hotels and apartments
about 1 month ago
Цетињска, Општина Стари град, Централна Србија, Србија
about 1 month ago
Цетињска, Општина Стари град, Централна Србија, Србија