Events.com apps

Umění prodeje profesionálních služeb - 18.9.2019 - Praha

Umění prodeje profesionálních služeb - 18.9.2019 - Praha
Image from akcuj.cz
Event ended

Program:​

Případová studie: Nutnost neustálé obchodní aktivity při doručování vysoké kvality služeb.

Efektivní mentalita k proaktivnímu získávání  zakázek.

Úvod do konverzních poměrů.

První telefonní dialog s potenciálním klientem.

Zobrazit víceAnatomie efektivní obchodní schůzky. 

"37 vteřinový otvírák"​

Sokratovský prodej

Kvalifikace příležitosti

Prezentace relevantní hodnoty

Návyky úspěšných obchodníků.

Jak neztrácet čas na RFP.

Kde najít čas na business development?

Měli byste se zůčastnit?​
Pokud se ve Vaší kariéře dostáváte do bodu, kdy vlastní prodej Vašich poradenských služeb začíná být (nebo brzy bude) jedním z pilířů Vašeho kariérního úspěchu, tento seminář je právě pro Vás. Jestliže máte za cíl v letošním roce vygenerovat větší objemy Vámi prodaných služeb než loni, tento seminář Vás vyzbrojí nástroji, které pro Vás budou v tomto směru velmi cenné. Byl Vám Vaším managementem představen obchodní cíl, který máte letos splnit? Přidejte se k nám 18.9.2019 v Praze.

Josef Dvorak. Po třinácti letech zkušeností s vedením obchodních týmů v Evropě i Spojených státech založil českou pobočku SBR. Má za sebou kariéru při níž vybíral, vedl, koučoval a motivoval zhruba třísetčlenný tým. V součastnosti se specializuje na práci s firmami v oblasti profesionálních služeb a především na uvolňování jejich obchodního potenciálu. Mezi jeho klienty patří především přední české ale i světové firmy z oblasti IT a podnikového poradenství.
Peter Valus působí jako Partner Sales Executive ve společnosti Microsoft. Jeho činností je tak koordinovat, plánovat a kontrolovat obchodní aktivity. Reprezentuje Microsoft při vytváření či udržování obchodních vztahů a jednání s partnery a pomáhá firmám rozvíjet jejich podnikání. Je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze, kde vystudoval aplikovanou informatiku. Za sebou má například působení v Oracle (Territory Sales Manager), České spořitelně (Human Resources), losangeleském Southwestern Advantage (Student Manager) či Active Capital (Stock broker).
Jan Nekolný působí jako konzultant SBR Consulting. Jeho činností je pomáhat společnostem zvyšovat výnosy a snižovat náklady na prodej prostřednictvím programů pro vytváření správné prodejní kultury. V diagnostikování situace klienta a navrhování kvalitního řešení mu pomáhá ekonomické vzdělání v oblasti sales managementu a mnohaleté obchodní zkušenosti.

> >>  Vstupné 4,990 Kč + DPH
Jak se registrovat
Rezervace jsou přijímány prostřednictvím portálu Eventbrite. Pokud byste měli zájem o vystavení faktury, kontaktujte nás prosím na adrese info@sbrconsulting.com nebo na tel. čísle +420 601 584 634.

Views - 19/09/2019 Last update
business
Microsoft, Vyskočilova 1561/4a,
Praha 4, CZ
Event from
akcuj.cz →
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Nearby hotels and apartments
Praha 4, CZ
Discover more events in Prague
Discover now
Discover more events in Prague
Discover now
Microsoft, Vyskočilova 1561/4a,
Praha 4, CZ
Event from
akcuj.cz →
Create an event
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
  1. Prague
  2. Oliver Booker
  3. Umění prodeje profesionálních služeb - 18.9.2019 - Praha
 
 
 
 
Your changes have been saved.