Workshop Utrecht: Connectie maken met je kern zelf

Sunday  26 May  2019  12:30 PM    Sunday  26 May  2019 3:00 PM
Save Saved
Last update 27/05/2019
  1383

Wat "wil" je eigenlijk echt? Waarom irriteren sommige personen je in je leven? Waarom maken we beloftes aan onszelf voor onze eigen goedwil die we daarna niet uitvoeren? Wat geeft mij energie?
Al deze vragen gaan over wie je bent in je kern. Tijdens ons leven ontwikkelen we tal van lagen die ons beschermen tegen onze eigen kwetsbaarheid. Geleidelijk geraken we verwijdert van ons natuurlijk gevoel voor creativiteit, intuïtie, connectie, speelsheid en enthousiasme.
Deze workshop gaat over die essentie, via het "4 dimensies" framework gaan we aan de slag met onszelf. Doel is dat je wegwandelt met een glimlach omdat je energie terug in beweging is gezet en je tools hebt ontdekt die je kan gebruiken om dat zo te houden.
Meer info en ticket info? https://www.unleashingofpotential.com/utrechtlang=nl
--------
Met Unleashing of Potential creëerde wij (Joris & Sanne) een programma dat persoonlijke ontwikkeling inzichten omzet in een vaardigheid die je kan beoefenen. Inzichten zijn verzameld vanuit verschillende plekken over heel de wereld.
In lijn leven met je kern laat je creativiteit terug stromen, je voelt je intuïtie, je maakt connectie met anderen en je spontane speelsheid verschijnt. De basis vertrekt vanuit de vier dimensies waaruit elke persoon bestaat (mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel), wanneer we deze dimensies vanuit bewustzijn in beweging kunnen zetten dan wordt er energie vrijgemaakt voor je kern zelf en het potentieel dat daar zit.
Patronen zoals "niet genoeg geld" of "niet genoeg tijd", angst voor wat anderen gaan denken, stress die je overweldigt of conflicten met anderen duiden allemaal op weerstand. Ons doel met Unleashing of Potential is om jou de tools te geven om jouw "weerstand" patronen om te zetten naar wie je bent in je kern.
--------
De workshop gaat door op Zondag 26 mei van 12u30-15u. We doen dit zodat je ook de yoga les van 10u voorafgaand kan volgen. Er is tijd voorzien tussen beide sessie om te kunnen eten ter plekke, dit is niet inbegrepen. Ook kan je je eigen eten meebrengen.
Gewone prijs is 30 euro, als je de yoga les doet dan betaal je slechts 25 euro voor de workshop. Yoga les apart te betalen.
De sessie gaat voor in Yogastudio Park Yoga Utrecht, Oudenoord 330 - Utrecht
--------
Het Belgische duo Joris & Sanne zullen de workshop geven. Met elk meer dan 10 jaar workshop ervaring en deel van de TEDx organisatie. Joris werkte ook voor Google en leidde enkele nonprofit organisaties. Sanne doet ook aan Reiki healing en Chakra therapie.
Op uitnodiging van Yolanda Ketel. Yoga instructrice in Utrecht. Zij brengt ook in haar sessies inzichten van haar internationale ervaring en heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling.
--------
Tickets kan je kopen op: unleashingofpotential.com/utrecht
30 euro is de gewone prijs, een korting prijs van 25 euro als je ook naar de 10u yoga les gaat (te boeken op parkyoga-Utrecht.nl/lessen)

food workshop yoga
Nearby hotels and apartments
Oudenoord 330, 3513 EX Utrecht, Nederland
330 oudenoord, utrecht, 3513, nederland
Oudenoord 330, 3513 EX Utrecht, Nederland
330 oudenoord, utrecht, 3513, nederland