World Groove Dance Club

Saturday  11 May  2019  8:00 PM    Sunday  12 May  2019 0:00 AM
Save Saved
Last update 24/04/2019
  72

De World Groove Dance Club is een fijne en vrije dansplek in Maastricht, Om 20:00 een dansworkshop en om 21:30 een dance party met dj fymad. Op 11 mei wordt de workshop 'Vitale Veerkracht' gegeven door Ankie en Richard van Biodanza Moves. Na de workshop gaan we verder met een Sprince Dance Party. Spring is in the air!
Aanmelding voor de workshop via een mail naar info@freeyourmindanddance.nl.
Dansworkshop (20:00-21:30uur) & dance party 12 EURO (geen geld retour na workshop).Dance party only (21:30-0:00uur) 7 euro.
WGDC maakt gebruik van een separate dansstudio voor de dansworkshop. De aansluitende dansparty vindt plaats in het theatercafe. In het cafe is een podium met licht en geluid voor de DJ, een mooie dansvloer met aangrenzend een gedeelte om te ontmoeten, bij te praten of even uit te rusten van het dansen.
WGDC wil een fijne en vrije dansplek zijn waar iedereen zich veilig kan voelen. Dat vraagt om integriteit en respectvolle omgangsvormen. Om die reden vragen wij je van te voren aan te melden, om een ticket te reserveren. Dat kan kan per email, telefoon of gebruikmakend van het contactformulier op de website.
Bij WGDC hoor je niet zo gauw de standaard hits voorbij komen, al maken wij wel eens een uitzondering. De DJ neemt je veel liever mee op een dansavontuur en schotelt gevarieerde grooves voor uit diverse windstreken. Er kan een stevige beat onder zitten, maar je danst even later weer op een traditional, of zweeft in extase.
Het is de bedoeling dat je bij ons blij verrast wordt en samen met gelijkgestemden op dansreis gaat. Ga je helemaal uit je dak zijn wij echt tevreden.

music discos party workshop
Nearby hotels and apartments
Stichting De Witte Boog
Pastoor Moormanstraat, Maastricht, Limburg, Nederland
Stichting De Witte Boog
Pastoor Moormanstraat, Maastricht, Limburg, Nederland