Yoga i Lerum, söndag 19:00, våren 2019

Sunday  21 April  2019  7:00 PM    Sunday  21 April  2019 8:30 PM
Save Saved
Last update 22/04/2019
  3033

Recurring event

Yoga i Lerum, söndag 19:00, våren 2019
From 17 Mar 2019 to 17 Mar 2019
Go to the event

YOGA FÖR ALLA i Lerum under våren 2019
Ett härligt sätt att avrunda helgen och samtidigt samla energi för den kommande veckan. Varmt välkommen du också!
Terminen startar den 3/2 kl 19-20:30 och pågår sedan under 15 söndagar fram i juni. Kan du inte starta just den 3/2 - hör av dig så hittar vi en lösning.
Är du ny på yoga så är du välkommen att PROVA PÅ den 3/2 till ett reducerat pris för att få en egen upplevelse (eller under terminen om du inte kan just då).
ANMÄLAN
Du bokar dig på info@happyyoga.se.
För frågor och ytterligare information skicka ett sms till mig på 0762-116660. Mer info finns också på www.happyyoga.se, här på Facebook (Happy Yoga & Raw Food och/eller Camilla Lindberg), samt Instagram (https://www.instagram.com/happyyoga/)
INVESTERING
2775 kr för hela terminen (kan delas upp i två betalningar)
YOGAN
Vi utövar yoga som alla har nytta och glädje av. Oavsett var du befinner dig i livet så yogar du utifrån dina egna förutsättningar. Metoderna vi jobbar med är hämtade ur traditioner som hathayoga, kundaliniyoga, yinyoga, medicinsk yoga.
Under yogastunderna jobbar vi med kroppen och sinnet, som blir mer flexibla och vitala. Stress och andra besvär minskar och du uppnår ett inre lugn och fokus. Du får mer ork och motivation. Din självkännedom och självacceptans ökar. Yogan gör livet mer harmoniskt och ökar livskvaliteten.
Kundaliniyoga är en form av hathayoga och båda är väl beprövade yogatraditioner. Den medicinska yogan hämtar i sin tur stor del av sina metoder ur kundaliniyogan. Yinyoga kallades från början daoist-yoga och har sitt ursprung i Kina och kinesisk medicin. Det är enkla verktyg som kan anpassas till allas förutsättningar och behov, och som en röd tråd genom alla formerna löper närvaroträningen genom mindfulness och det egna andetaget.
LÄRARE
Camilla Lindberg, som driver företaget Happy Yoga och har mer än 25 års erfarenhet av ett friskvårdande och holistiskt synsätt på människors hälsa och livsstil. Camilla inspirerar och verkar inom områden som yoga, meditation, gong- och soundhealing, rawfood, näring, hälsocoachning och kroppsbehandlingar.

food yoga
Nearby hotels and apartments
Askims Hovslagareväg, Gbg, Västra Götalands län, Sverige
Askims Hovslagareväg, Gbg, Västra Götalands län, Sverige