Zdrav život i maksimalni sportski performans kroz biljnu ishranu

Saturday  13 January  2018  7:00 PM    Saturday  13 January  2018 9:00 PM
Save (163) Saved (164)
Last update 15/01/2018
  666

U subotu, 13.1.2018., sa početkom od 19:00 h, u Ashtanga Yoga Shali Beograd (Dečanska 11, I sprat, na uglu Nušićeve, Kosovske i Dečanske ulice) naš dragi Matija održaće predavanje na temu "Zdrav život i maksimalni sportski performans kroz biljnu ishranu".

Predavanje je besplatno. Svi su dobro došli. Molimo vas da se prijavite putem formulara - https://goo.gl/cA6MHD.

Gotovo sve što nas uče o zdravlju, ishrani i ljudskom telu je pogrešno. Svrati na predavanje, saznaj kako tvoje telo zaista funkcioniše ???????????? i obrazuj se o informacijama o ishrani ???????????????????????? koje su bazirane na nauci, a ne na dinarima.

Teme predavanja:
• Zašto je čokolada tooooooliko ukusna?
• Šta su vlakna i kakve sve praktične funkcije imaju?
• Šta jesti za doručak, ručak, večeru i međuobroke?
• Kako podići sportski performans na sledeći nivo bez dopinga?
• Koje su najveće prepreke za sportiste na biljnoj ishrani?
• Odakle kao sportista dobiti protein na biljnoj ishrani?
• Šta su antioksidanti i čemu oni služe?
• Praktična razlika između integralnih i rafinisanih žitarica
• Šta je plak i šta uzrokuje srčane bolesti?
• Šta su zapravo bajpas i stent?
• Faze raka
• Način funkcionisanja modernog zdravstvenog sistema
• Praktične informacije o GMO i pesticidima
• Razlika između 100 mg vitamina u piluli i u biljci
• I još mnogo toga

O predavaču
• Zvanični sajt: www.matija.rs
• Certifikat u Biljnoj ishrani – Univerzitet Kornel (Itaka, Njujork, SAD)
• Bivši fudbaler - Lincoln College, NJCAA 1. divizija (SAD)

food yoga
Nearby hotels and apartments
Ashtanga Yoga Belgrade
Dečanska 11, Belgrade, Serbia

Matija Commento inserito tramite Facebook
-- 14/01/2018 17:20
Slike sa sinoćnjeg predavanja u Ashtanga Yoga Belgrade shali. Zahvaljujem dragoj Anči za fotografije.

Matija Commento inserito tramite Facebook
-- 13/01/2018 15:43
Zašto je čokolada tooooooliko ukusna? Svrati na večerašnje predavanje i saznaj!
-- 13/01/2018 15:43
Izvrsno predavanje! Hvala puno Matija Svi smo uzivali I naucili ponesto! Vec smo dogovorili sledece predavanje!

Pero Mihic Commento inserito tramite Facebook
-- 12/01/2018 20:06
Zdravo Matija, Da li je prijava obavezna?
Matija
-- 12/01/2018 20:06
Zdravo Pero, ja sam Vas sada zabeležio. U budućnosti molim da se prijavite putem formulara. Vidimo se!

Matija Commento inserito tramite Facebook
-- 12/01/2018 14:00
Dosta ti je jaja, kobasica, holesterola? Želiš da pređeš na biljni doručak, ali nemaš predstavu kako? Želiš da ti doručak svakog jutra bude svež i zdrav, ali da ga takođe možeš brzo napraviti? Svrati na predavanje i saznaj!

Стефан Радуновић Commento inserito tramite Facebook
-- 12/01/2018 07:28
Elektroinzenjer si s zavrsena tri dvonedeljna kursa o biljnoj ishrani i vec si pomislio kako si nutricionista, sta? Mislim, ae sto si to pomislio al sto si dovoljno drzak za drzati ljudima predavanja. Sarlatan il prevarant, samo je to pitanje.
Matija
-- 12/01/2018 07:28
Разумем те и поштујем твоје мишљење. No, мислим да ти и ја можемо да студирамо све ‘ологије’ овог света, али ако не научимо да пливамо и да их применимо, све наше студије су бескорисне. Позивам те, колико год ми то Закон Слободе Воље дозвољава, да дођеш на једно предавање. Увек си добро дошао. И ако ти икада, не дај Боже, крв буде потребна, први ћу ти своју дату. https://www.matija.rs/plivologija/
Стефан Радуновић
-- 12/01/2018 07:28
Ugradjivala je firma tako na bjelasnici na vetrostubu uredjaj za prikupljanje informacija o snazi vetra i prenos podataka preko GPRSa do meteoroloskog zavoda. I odu tako instalateri, iskusni majstori, ugrade lepo uredjaj i odu. Posle nekog vremena zovu iz meteoroloskog zavoda i javljaju kako uredjaj ne radi. Pokupe se opet majstori, odu, uredjaj radi, podignu ga malo gore, odu. Posle nekog vremena opet zovu iz zavoda i kazu kako idalje ne radi. Oni opet odu, ispitaju stanje, nista im nije jasno, kako ne radi, sve su uradili kako treba. I godinu dana se tako razvlacio problem, i ondak jednog dana odu ''olozi'' te firme, pogledaju sta se desava, potraze na internetu raspored baznih stanica oko bjelasnice, mapu snage signala na tom podrucju, nacrtaju profil blejasnice, nacrtaju prostiranje signala od baznih stanica u odnosu na profil, pozovu operatera, traze mapu snage signala na samom vrhu bjelasnice i po vetrostubu, i utvrde kako je signal dovoljne snage na stubu tek na visini od 20 metara i navise. Pitaju ''olozi'' majstore sto su stavili uredjaj bas na visinu koju su stavili, cetri, pet metara, kazu po iskustvu ne treba vise. I popenju se ondak majstori na vrh stuba, po zahtevu ''ologa'' i postave uredjaj, i od tad je sistem radio savrseno. (Istinita prica, jer je moja firma) U prevodu: dzabe ti svo iskustvo (plivanje) ovog sveta, kad ne znas teoriju, ne razumes mehanizam (''ologiju''), Kad znas dobro teoriju i razumes mehanizam, znaces veoma dobro sta raditi i u praksi. Zahvaljujem puno na tako toplim recima.

Matija Commento inserito tramite Facebook
-- 11/01/2018 11:00
Kako postići maksimalni sportski performans, maksimalnu funkciju arterija i maksimalnu oksigenaciju krvi? Saznaj na predavanju! 💪

Matija Commento inserito tramite Facebook
-- 09/01/2018 18:00
Sfinkter je mišić koji kiselinu i sadržaj našeg stomaka čuva unutar stomaka. U uobičajenom stanju je zategnut, ali kada olabavi, tada kiselina i sadržaj stomaka počnu da špricaju uz jednjak. Zašto olabavi? Kako? Saznaj na predavanju!

Matija Commento inserito tramite Facebook
-- 08/01/2018 16:00
Većina ljudi širom sveta je pogrešno informisana o ishrani. Živimo u svetu u kojem se nova istraživanja i studije objavljuju gotovo svaki dan. Kontradiktorne informacije i senzacionalne tvrdnje zbunjuju ljude. Javnost prati trendove i generalno, bez temeljnog ispitavanja, veruje u ono što mediji objavljuju. Više o tome na predavanju! 💪💪💪 🍊🍄🌰🥑🍓🍇
https://www.matija.rs/zasto-ljudi-masovno-ne-prelaze-na-biljnu-ishranu/

Matija Commento inserito tramite Facebook
-- 05/01/2018 11:00
Ugljeni hidrati su glavna nafta našeg tela, mozga i mišića. Imaš prirodne ugljene hidrate 🥔🍌🍊🌽🥦 koji te mnogo vole i osnažuju 💪💪💪, a imaš i one rafinisane, veštačke 🍫🍞🍪🥤🍩 radi kojih nam govore da izbegavamo sve ugljene hidrate. Kako telo koristi energiju i kako energija zapravo putuje kroz tvoje telo? Svrati na predavanje, pođi s nama kroz zemlju čuda i za vazda postani gospodar/ica svog tela ❤️.
-- 05/01/2018 11:00
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ŽELIM MOĆ!!!!!!!!!!!!

Matija Commento inserito tramite Facebook
-- 04/01/2018 12:00
Odakle kao sportista možeš da dobiješ protein na biljnoj ishrani? Više o tome na predavanju!

Matija Commento inserito tramite Facebook
-- 02/01/2018 18:00
Ako fruktoza stvara prekomeran skok šećera u krvi sat vremena nakon konzumiranja, a zatim prekomeran pad šećera nakon dva sata, i pošto u voću ima fruktoze, onda to znači da je voće loše. Netačno. Industrijska fruktoza stvara prekomeran skok i pad. Fruktoza u celovitom voću 🍉🍌🍏🍇 je prirodno upakovana s vlaknima i nema veze s industrijskom fruktozom. Saznaj više na predavanju!

Matija Commento inserito tramite Facebook
-- 30/12/2017 18:00
Za optimalni sportski performans, cilj je da su ti arterije elastične i da imaju stopostotni protok krvi, a ne da su ukrućene i delimično blokirane plakom. Saznaj kako na predavanju! 💪💪💪

Matija Commento inserito tramite Facebook
-- 29/12/2017 15:27
Gvožđe, gvožđe, gvožđe, gvožđe, gvožđe, gvožđe, gvožđe, gvožđe, gvožđeeeeee 😄😄😄! Naravno da se na biljnoj ishrani dobija dovoljno gvožđa i to bez unošenja zasićenih masti, holesterola i suplemenata ako jedeš pravilno. Saznaj kako na predavanju! 💪💪💪
Ashtanga Yoga Belgrade
Dečanska 11, Belgrade, Serbia
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.