Zenés beszélgetés Pásztor Ádám színművésszel

Saturday  21 October  2017  3:00 PM    Saturday  21 October  2017 4:00 PM
Save Saved
Last update 22/10/2017
  2

Vendég: Tótka Sándor kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, olimpiai 4. helyezett kajakozó
Mi a közös pont egy színművészben és egy élsportolóban? Ezt a kérdést járjuk körbe a két tehetséges, fiatal vendég főszereplésével a 10. alkalommal megrendezésre kerülő KulTúra zenés beszélgetés sorozat következő műsoraként.
Kicsi gyermekként mindketten álmodtak egy világot maguknak és már egészen korán, komoly munkával elindultak céljaik megvalósítása felé. Pásztor Ádám már az általános iskolai évei alatt diák színjátszó körbe járt, majd hangképzéssel is elkezdett foglalkozni. Jelenleg többek között a Pesti Magyar Színházban, a Madách Színházban, a Pinceszínházban, valamint a PS Produkció Vámpírok bálja című darabjában találkozhat vele a közönség. Nyáron az Arany János évforduló kapcsán bemutatott Vörös Rébék musical ballada főszerepét játszhatta el.
Tótka Sándor a Hármas-Körös ölelésében nőtt fel, így a vízi sportok művelése adta magát, ráadásul a magyar kajak-kenu sport az elmúlt évtizedekben világszinten is a csúcsra jutott, így egyre több fiatal csatlakozott a vízi sportokkal foglalkozók táborához. Egy békés megyei kisvárosból került a világversenyek dobogójára, ifjúsági olimpiai bajnok és a 2016-os nyári olimpián előkelő 4. helyezést ért el K2 200 méteres kategóriában.
Milyen képességekkel kell rendelkezni, hogy egy sportoló az élvonalba kerülhessen, a versenyek csúcsaként olimpiai bajnok legyen? Egy főszerep elérése és napi szinten emlékezetes alakítás nyújtása a színpadon felér egy-egy versennyel? Ezekről és hasonló témákról faggatja a műsorvezető a fiatal tehetségeket, a műsorban természetesen Pásztor Ádám bemutatja ének tehetségét is, amely műfaji korlátok nélkül színpadi sikerekre predesztinálja őt.
Belépődíj: 2800 Ft
Jegyek válthatók a www.ticketportal.hu oldalon vagy a knskult@gmail.com és a 06-20-441-0908 elérhetőségeken

sports